कूछ महत्वपूर्ण शब्दों के Full form

Date :- 3 months ago

Share with You all friends Please Support

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on telegram

  1. U D P का पूरा नाम है?
    उत्तर:- User Datagram Protocol.
  2. R T C का पूरा नाम है?
    उत्तर:- Real Time Clock.
  3. I P का पूरा नाम है?
    उत्तर:- Internet Protocol.
  4. C A G का पूरा नाम है?
    उत्तर:- Comptroller and Auditor General.
  5. F E R A का पूरा नाम है?
    उत्तर:- Foreign Exchange Regulation Act.
  6. I S R O का पूरा नाम है?
    उत्तर:- Indian Space Research organization.
  7. I S D N का पूरा नाम है?
    उत्तर:- Integrated Services Digital Network.
  8. SAARC का पूरा नाम है?
    उत्तर:- South Asian Association for Regional
    co–operation.
  9. O M R का पूरा नाम है?
    उत्तर:- Optical Mark Recognition.
  10. A H R L का पूरा नाम है?
    उत्तर:- Asian Human Right commission

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

यह भी पढ़ें ↓

Latest Post

GK IN HINDI